Lorong Seni Putrajaya, 15 - 16 May 2010




Lorong Seni Putrajaya organised by PIXEL PLAYGROUND, FRINJAN , PAKATAN PARADOKS , SISI SENI PRODUCTION, IRYS STUDIO. Majlis ini adalah bersempena dengan Youth Day 2010.
Events kali ini tiada berkaitan dengan bidang sukan skateboard, so jangan nak menyumph aku kalau pergi ke sana bawa skateboard tapi tak nampak orang main.. Event ini adalah berkaitan dengan bidang MUSIC dan Juga Arts..Events skateboard ada jugak tapi bukan dalam Lorong Seni ni, event tu masuk dalam YouthDay comp di PICC, Putrajaya...So, kepada semua penggiat seni jom sertai event ini...

Tarikh : 15 - 16 May 2010
Masa : 10.30 a.m - 12.00 p.m
Tempat : Menara Kementerian Belia dan Sukan, Persiaran Perdana

Aktiviti pada hari tersebut...

1. Theatre ( Sketsa Kampung Aman )

2. Acoustic performance & poem by Frinjan

15 May 2010 - Sabtu - 6.30pm - 8.30pm

Nazri M. Annuar
Mohd. Jayzuan
Azreel Azhar
Marini Rafar
Asang
Keladak

16 May 2010 - Ahad - 8pm - 10.30pm

Beeha
Perewa Muda
Andenn Hassan & Dr. Samsi Experiment
Acid Hadi
Aleya Ariana
Fazleena Hishamuddin
Nikbindijan


3. Street theatre

4. Short Film & Screening

1. KOPITIAM KURANG MANIS
2. PLEASURE
3.OMAH CILIKKU ENEK KELAMBU
4. SINKRONIS
5.AWAN MENDUNG MENANTI PELANGI

www.kopitiamkurangmanis.blogspot.com

6. AL FATEHAH MEMALI by RAHMAT HARON, KOMAS.
7. KAWAN by jarisepuluh
8. NAHAS GELANG PATAH by SisiSeni & LariLari,
9. BILA AZAZIL BERBISIK by cili api,
10. TAFSIR MALAYSIA by SISI SENI.

5. Film

1. KALUT (www.kalutthemovie.blogspot.com)
2. ALONG KAK LONG
3. 3 BUDAK MELAYU (http://cerita3budakmelayu.blogspot.com/)


6. Chiptunes by Chip Chip Hurray

7. Artist/Designer/ Photographer Exhibition ( Solo & Art Group )

8. Installation

9. Creative Market

10. Fashion Show

11. model photoshoot with cak photography
www.cakphotography.net

Diharapkan semua akan dapat hadir & memeriahkan lagi mjajlis ini disana nanti....