Penang Skate Jam 2010, ( Just for Northsiders only ), 31 July 2010


Date : 31 July 2010
Venue : MBS Skatepark, Penang ( Skatepark yang berdekatan dengan USM )
Time : 11 a.m - 7 p.m
Registeration close on 31 July 2010 at 2.00 p.m
Comp adalah Free of charges
Untuk mendaftar sila SMS nama & send ke number ini
012-422 3412
Hanya untuk skater Utara sahaja tau..!!!


Aku ada dengar cerita selepas skate ada makanan ringan skit, kena bayar la sikit tentang makanan ringan tu. Xkan semua nak free kan? Tapi apa-apa pun jangan lupa datang ke event ini. Kalau tak masuk comp pun datang la bagi meriah sikit skate Utara kita ni. Dengar cerita lagi, skater dari Perak, Seberang Prai, Kedah pakat nak turun mai Penang hari tu, so kepada yang nak buat reunion tu bleh la mai kot-kot nak jumpa kawan lama...

ok kita jumpa di sana nanti....
Tony Kamal...

Sumber berita dari Chek Mamat..ketika aku tengah sembang di laman Facebook..
Untuk maklumat lanjut sila bertanya
Aijat rahman atau Chek Mamat