Hye Semua

Hari ni agak borink la skit sebab tak da aktiviti sangat, so lepak kat rumah la. Surf internet ni & update blog aku. Hari khamis yang lalu, deck Bob a.k.a Badang dah patah so Badang petang kemarin just lepak ja la & tengok kami men ledge curam di skatepark. Yang lawaknya dia buat trick Fakie Heelflip ja pon yang sampai nak patah tail.

Kemarin ledge curam dekat Taman Jublee Pak Dan dah mengland trick Boardslide kemarin, aku tak land lagi. Laju sangat & tak pandai nak bagi balance bila nak land, tapi nanti land la apa-apa trick kat ledge tu.

Kalau nak diikutkan plan aku hari ni ialah nak follow Apit Drift ke Kuala Lumpur untuk hantar kereta mak dia ke sana, tapi mak dia dah sakit & dimasukkan ke Kedah Medical Centre. So, tak dapat la ke sana. Dalam plan yang sebetoinya la kan, aku, Badang(BOB) & Apit yang nak pi sana sebab kami nak beli barang-barang skate. Deck aku pun dah crack, Bob lagi la dah memang tak dak 1 pun.

Petang ni maybe aku akan ke City Plaza kot untuk chill dengan member2 skate & petang skate kat Taman Jublee. So, da....